Zoek

Team

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld en Voorthuizen. Wij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Bij Sport Society maken we gebruik van de hypermoderne eGym apparatuur. Hierbij worden jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig, in de Sport Society App op je smartphone of tablet, terug kunt vinden.

Chico Pattiata

Management & Fitness
Ola, Chico is de naam! Van jongs af aan altijd bezig met voetbal. De laatste jaren heb ik mijn toegelegd op krachttraining en personal training. Daarnaast houd van gezelligheid en draait het leven om balans.

Jurriën Scheele

Management & Fitness
Hey, ik ben Jurriën! Mij zul je voornamelijk zien in Barneveld. Naast mijn management taken geef ik af en toe ook nog wat small group trainingen en wat fitness instructies. Als je vragen hebt weet je me te vinden!

Leroy Broedelet

Team Achterveld
He, ik ben Leroy! Ik ben meestal te vinden in de club in Achterveld. Met mijn jaren lange ervaring in de fitness/sport branche ga ik je op een enthousiaste en verantwoorde manier helpen om jouw doelen te bereiken!

Ali Fadel

Team Barneveld
Ik ben Ali Fadel en ik ben 21 jaar oud en kom uit Barneveld. Ik ben werkzaam als personal trainer en u zult mij ook op de vloer vinden. Sinds kort mag ik mij zelf ook benoemen tot kickbokstrainer. Ik verzorg hierbij ook de technieklessen.

Dysianne Morren

Team Wekerom
Hoii, mijn naam is Dysianne Morren en ik woon in Otterlo. Vorig jaar ben ik hier bij Sport Society gekomen om stage te lopen. Die periode is mij zo goed bevallen, dat ik inmiddels kan zeggen dat ik van mijn hobby m'n werk heb kunnen maken!! Al van jongs af aan ben ik erg actief bezig met krachttraining en voeding en dat heeft mij uiteindelijk hier naartoe geleid. Op het moment volg ik nog twee opleidingen om zo mijn kennis verder uit te breiden.

Mario Vertooren

Team Wekerom
Mijn naam is Mario Vertooren, 38 jaar en woonachtig in Scherpenzeel. Al vanaf mijn 5e jaar ben ik bezig met sport, maar naar mate je ouder wordt kan er veel veranderen. Naast sporten zijn er vele pijlers die zorgen voor een goede gezondheid. Door middel van een holistische aanpak probeer ik mijn leven te leven en bij te sturen waar nodig. In mijn werk wil ik deze passie en kennis delen, omdat iedereen een gelukkig en gezond leven verdient

Victor Muszynski

Team Barneveld
Hey! Mijn naam is Victor Muszynski en ik woon in Veenendaal. Inmiddels al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam bij verschillende sportscholen. Hierbij vervulde ik verschillende functies van personal trainer tot Manager. Tot voorkort was ik trotse eigenaar van een gym in Beusichem. Zelf ben ik gek op Calisthenics, het trainen op lichaamsgewicht. Dit omdat ik het enorm uitdagend vind en lonend om, het liefst samen, grenzen te verleggen.

Leon van Broekhuizen

Team Voorthuizen
Mijn naam is Leon van Broekhuizen. De meeste mensen kennen mij van de locaties Barneveld en Voorthuizen. Al ben ik nu het meeste te vinden op de locatie Voorthuizen waar ik club manager ben. Ik ben woonachtig in Barneveld. Ik ben gediplomeerd trainer en leefstyle coach. Mijn ultieme doen is om sporters met plezier hun doelstellingen te laten behalen.

Daniël Marantika

Team Barneveld
Hey, mijn naam is Daniel Marantika en ik woon in Barneveld. Ik ben werkzaam als sportinstructeur in Barneveld en Achterveld. En geef ook met veel plezier de groepslessen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en beter te maken in hun trainingsprogramma. Dus kan ik je helpen, let me know

Tom Koops

Team Barneveld
Hey mijn naam is Tom koops ben 21 jaar en ben vaak te vinden in Barneveld. Ik volleybal op eredivisie niveau en ben daarom erg gedreven, enthousiast en gemotiveerd op het gebied van sport. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en beter te maken, dus ik help jullie graag!

Noël Heimgartner

Team Voorthuizen
Hallo, mijn naam is Noël en ik ben gediplomeerd fitness instructeur bij sport-society voorthuizen. Is jouw doelstelling om af te vallen, spiermassa op te bouwen of om simpelweg fit te blijven? Dan help ik je hier graag mee! Voor vragen en advies kan je altijd bij mij terecht.

Koen Hooijer

Team Voorthuizen
Hé, mijn naam is Koen Hooijer en ik woon in Voorthuizen. Mij zul je vooral zien bij onze club in Voorthuizen. Heb jij vragen over het behalen van je doel? Voel je dan vrij om bij mij terecht te kunnen met je vragen!

Marlon Moïse

Team AchterveldTeam Barneveld
Hi, ik ben Marlon. Ik ben werkzaam in Barneveld en Achterveld. Met mijn passie voor fitness probeer ik samen met u uw persoonlijke sport doelen te bereiken.