fbpx

Team

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld en Voorthuizen. Wij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Bij Sport Society maken we gebruik van de hypermoderne eGym apparatuur. Hierbij worden jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig, in de Sport Society App op je smartphone of tablet, terug kunt vinden.

Leroy Broedelet

Team Marketing

"Just do it, anything is possible"

He, ik ben Leroy! Ik ben meestal te vinden in de club in Achterveld. Met mijn jaren lange ervaring in de fitness/sport branche ga ik je op een enthousiaste en verantwoorde manier helpen om jouw doelen te bereiken!

Pepijn Blokzijl

Team Marketing

"Als je iets 'echt' wilt bereiken, dan kun je dat!"

Ik ben Pepijn Blokzijl, 19 jaar oud en ik ben woonachtig in Nijkerk. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool Saxion in Deventer en volg ik de studie Sportmarketing. Ik hou me dan ook bezig met alle marketing aspecten van Sport Society. Het komende halfjaar zal ik veel te zien zijn bij het filiaal in Barneveld.

Frans Willem de Pater

Team Barneveld

"Het mooie aan sport? Alles is haalbaar!"

Hey daar, Frans Willem is de naam. Al 20 jaar kijk ik tegen de wereld aan, waarvan ik dat het laatste jaar doe als student Retail Management. Daarnaast doe ik Fitvak A, waarvoor ik ook een paar uurtjes per week stage loop bij Sport Society.

Mirjam Versteeg

Team Barneveld

"Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond."

Ik ben Mirjam Versteeg, 17 jaar oud en geboren en getogen in Barneveld. Ik zit momenteel in mijn 4e en laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Dit jaar wordt mijn 2e stagejaar bij Sport Society en ik zal veel in Barneveld te zien zijn op de vloer en met de groepslessen.

Levy Prommenschenckel

Team Voorthuizen

"Consistency is key"

Ik ben een 3e jaars student aan de opleiding sport en bewegen Ede. Dit jaar zul je mij voornamelijk zien in Voorthuizen en ik hoop jullie te kunnen helpen met het behalen van jullie doelen.

Frank Brouwer

Team Wekerom

"Alle verandering begint bij jezelf, maar ik help je er graag bij"

Ik ben Frank Brouwer en kom uit Ede. Ik woon daar samen met mijn vrouw Susanne en mijn 2 zoons Bram (5 jaar) en Adam (7maanden) Per 1 september werk ik bij Sport Society. Ik vind het leuk jullie te leren kennen dus als je vragen hebt hoor ik het graag.

Jay Pattiata

Team Barneveld

"De eerste stap van je doelstelling is je comfortabel voelen in een sportschool."

Mijn naam is Jay. Momenteel volg ik een opleiding Bedrijfskunde en pas ik mijn kennis toe aan mijn beroep. Als Assistent Filiaalmanager hou ik mijzelf bezig met alle interne zaken omtrent vestiging Barneveld. Daarnaast geef ik ook groepslessen en begeleid ik elk lid op zijn/haar eigen gewenste manier. Geboren in de sales-wereld en toch de overstap mogen maken naar de sport branche. Met een glimlach zal ik al mijn enthousiasme aan iedereen overbrengen om zo op een comfortabele en persoonlijke manier jouw doelstellingen te behalen.

Bart Evers

Team Achterveld

"Uw doel is mijn motivatie!"

Ik ben Bart Evers, een enthousiaste jongen uit Barneveld. Inmiddels afgesteduurd op de opleiding Sport en Bewegen, ben ik een onderdeel van het Sport Society team. Met pas 21 jaar ben ik nog enorm gedreven om te leren en probeer mijzelf dag in dag uit te verbeteren. Wat mij stimuleert is het zien en ervaren van de voortgang die onze leden doormaken. Iedereen heeft zijn eigen doel en verhaal. Ik probeer altijd het maximale uit mezelf maar ook andere te halen. De energie die ik daar van krijg is geweldig.

Ali Fadel

Team Wekerom

"Impossible is just an opinion"

Ik ben Ali Fadel en ik ben 21 jaar oud en kom uit Barneveld. Ik ben werkzaam als personal trainer en u zult mij ook op de vloer vinden. Sinds kort mag ik mij zelf ook benoemen tot kickbokstrainer. Ik verzorg hierbij ook de technieklessen.

Leon van Broekhuizen

Team Voorthuizen

"Geloof in de ene reden waarom het WEL kan"

Mijn naam is Leon van Broekhuizen. De meeste mensen kennen mij van de locaties Barneveld en Voorthuizen. Al ben ik nu het meeste te vinden op de locatie Voorthuizen waar ik club manager ben. Ik ben woonachtig in Barneveld. Ik ben gediplomeerd trainer en leefstyle coach. Mijn ultieme doen is om sporters met plezier hun doelstellingen te laten behalen.

Chico Pattiata

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"

Jurriën Scheele

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"​