Team

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld en Voorthuizen. Wij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Bij Sport Society maken we gebruik van de hypermoderne eGym apparatuur. Hierbij worden jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig, in de Sport Society App op je smartphone of tablet, terug kunt vinden.

Leroy Broedelet

Team Marketing

"Just do it, anything is possible"

He, ik ben Leroy! Ik ben meestal te vinden in de club in Achterveld. Met mijn jaren lange ervaring in de fitness/sport branche ga ik je op een enthousiaste en verantwoorde manier helpen om jouw doelen te bereiken!

Ali Fadel

Team Wekerom

"Impossible is just an opinion"

Ik ben Ali Fadel en ik ben 21 jaar oud en kom uit Barneveld. Ik ben werkzaam als personal trainer en u zult mij ook op de vloer vinden. Sinds kort mag ik mij zelf ook benoemen tot kickbokstrainer. Ik verzorg hierbij ook de technieklessen.

Bart Evers

Team Achterveld

"Uw doel is mijn motivatie!"

Ik ben Bart Evers, een enthousiaste jongen uit Barneveld. Inmiddels afgesteduurd op de opleiding Sport en Bewegen, ben ik een onderdeel van het Sport Society team. Met pas 21 jaar ben ik nog enorm gedreven om te leren en probeer mijzelf dag in dag uit te verbeteren. Wat mij stimuleert is het zien en ervaren van de voortgang die onze leden doormaken. Iedereen heeft zijn eigen doel en verhaal. Ik probeer altijd het maximale uit mezelf maar ook andere te halen. De energie die ik daar van krijg is geweldig.

Leon van Broekhuizen

Team Voorthuizen

"Geloof in de ene reden waarom het WEL kan"

Mijn naam is Leon van Broekhuizen. De meeste mensen kennen mij van de locaties Barneveld en Voorthuizen. Al ben ik nu het meeste te vinden op de locatie Voorthuizen waar ik club manager ben. Ik ben woonachtig in Barneveld. Ik ben gediplomeerd trainer en leefstyle coach. Mijn ultieme doen is om sporters met plezier hun doelstellingen te laten behalen.

Dysianne Morren

Hoii, mijn naam is Dysianne Morren en ik woon in Otterlo. Vorig jaar ben ik hier bij Sport Society gekomen om stage te lopen. Die periode is mij zo goed bevallen, dat ik inmiddels kan zeggen dat ik van mijn hobby m'n werk heb kunnen maken!! Al van jongs af aan ben ik erg actief bezig met krachttraining en voeding en dat heeft mij uiteindelijk hier naartoe geleid. Op het moment volg ik nog twee opleidingen om zo mijn kennis verder uit te breiden.

Tom Koops

Hey mijn naam is Tom koops ben 21 jaar en ben vaak te vinden in Barneveld. Ik volleybal op eredivisie niveau en ben daarom erg gedreven, enthousiast en gemotiveerd op het gebied van sport. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en beter te maken, dus ik heb jullie graag!

Chico Pattiata

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"

Jurriën Scheele

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"​

Frank Brouwer

Team Wekerom

"Alle verandering begint bij jezelf, maar ik help je er graag bij"

Ik ben Frank Brouwer en kom uit Ede. Ik woon daar samen met mijn vrouw Susanne en mijn 2 zoons Bram (5 jaar) en Adam (7maanden) Per 1 september werk ik bij Sport Society. Ik vind het leuk jullie te leren kennen dus als je vragen hebt hoor ik het graag.

Pepijn Blokzijl

Team Marketing

"Als je iets 'echt' wilt bereiken, dan kun je dat!"

Ik ben Pepijn Blokzijl, 19 jaar oud en ik ben woonachtig in Nijkerk. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool Saxion in Deventer en volg ik de studie Sportmarketing. Ik hou me dan ook bezig met alle marketing aspecten van Sport Society. Het komende halfjaar zal ik veel te zien zijn bij het filiaal in Barneveld.