Zoek

Sport Society Wekerom

Sport Society Wekerom is een wat kleinere vestiging dan de andere sportscholen van Sport Society, maar zeker niet de minste. De sportschool is ingedeeld in een zogenaamde U-vorm, wat betekend dat aan de ene kant van de sportschool de EGYM te vinden is en aan de andere kant bieden we je de mogelijkheid om vrij te trainen en om gebruik te maken van de Connected Cardio. Zoals we weten is het concept van Sport Society bij alle vestigingen hetzelfde, maar elke sportschool heeft zo zijn eigen jasje, zo ook Wekerom.

 

SPORT SOCIETY CONCEPT

Bij Sport Society kan iedereen trainen op zijn eigen niveau en laten we jou kennis maken met ons lifestyle program. Dit lifestyle program in elke vestiging terug te vinden en zo ook in Wekerom. Bij jouw kennismakingsgesprek met ons laten wij jou kennis maken met ons lifestyle program, wat bestaat uit de onderdelen training, time, frequency, nutrition en lifestyle (zie foto hieronder).

Op het begin dat jij komt sporten bij ons, dan laten wij jou een in-body meting doen. Bij deze meting worden alle essentiële gegevens van je lichaam opgenomen. Deze meting vindt dan ook om de 6 weken plaats, zodat je om deze 6 weken jouw vorderingen kan inzien en doelgerichter kan gaan trainen.

Bij Sport Society stel jij je eigen target, dit betekend dat jij zelf nagaat of je bij ons komt sporten om af te vallen, spiermassa op te bouwen etcetera. Op het moment dat jij de keuze hebt gemaakt wat jouw target is, gaan wij met jou daarmee aan de slag en wordt jouw programma op de EGYM ook hierop aangepast.

EGYM

Wil jij starten met fitness in Barneveld? Je fit en vitaal voelen? Maar heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Kom sporten bij Sport Society! Wij introduceren een nieuw, uniek concept: de eGym-cirkel. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat.

HOE WERKT TRAINEN MET DE EGYM?

De eGym-cirkel in onze fitness in Barneveld bestaat uit een circuit van 8 slimme krachttoestellen, die samen een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van je lichaam. Wanneer je voor het eerst gaat trainen zal één van onze eGym-coaches eenmaal alle toestellen voor je instellen. Vervolgens worden je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Hierna begint je workout. Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout kunt doen. Zonder wachttijden, en dus zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

WAAROM TRAINEN MET EGYM?

✓ Veilig, snel en eenvoudig trainen

✓ Een effectieve training, in slechts 2x 30 minuten trainen per week

✓ Train resultaatgericht met optimale begeleiding

✓ Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat

✓ Uniek in Barneveld

CONNECTED CARDIO

Bij Sport Society Wekerom is het ook mogelijk om fit te worden doormiddel van de Connected Cardio. Deze cardio apparaten zijn verbonden met jouw persoonlijke bandje (welke je van ons krijgt op het moment dat jij bij Sport Society komt sporten). Binnen ons lifestyle program raden wij aan dat je jouw EGYM training combineert met de Connected Cardio, hierdoor wordt je fitheid optimaal op de proef gesteld en boek jij de grootste vooruitgang!

FUNCTIONAL TRAINING

Naast het sporten op de EGYM of Connected Cardio, is het bij ons ook mogelijk om functioneel te trainen. Wat wij hieronder verstaan is dat jij vrij kan trainen met de attributen die wij aanbieden. Hierbij moet je denken aan oefeningen zoals bankdrukken, deadliften, etcetera. Ook hierbij bieden wij persoonlijke begeleiding aan en staan wij altijd klaar om te zorgen dat jij het optimale uit je ‘functioneel training’ haalt.

MELD JE AAN VOOR JOUW GRATIS PROEFPERIODE

Of je nu conditie wilt opbouwen, je spiermassa wilt versterken of een ander trainingsdoel hebt: met de eGym kun je door slechts 2 keer per week 30 minuten te trainen al jouw doel behalen! Ervaar eGym zelf in onze fitness in Wekerom!

Meld je nu aan voor een gratis proefweek. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen maximaal 1 werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Let op: er zijn elke week slechts 10 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Uniek in Achterveld, Harskamp, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.