Search

EGYM Wekerom

Bij Sport Society Wekerom introduceren wij jou met een nieuw en uniek concept, namelijk: EGYM. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat. Dus wil jij binnen 30 minuten fitter en sterker worden? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefperiode van 2 weken!

 

Waarom trainen met de EGYM krachtcirkel?

  1. Veilig, Snel & Eenvoudig ✅ De EGYM krachtcirkel haalt het optimale uit jouw training op een veilige manier. Veel mensen zijn namelijk geneigd snel te beginnen met 'te' zware oefeningen. De EGYM krachtcirkel gaat voor het optimale, maar houdt rekening met wat jij aankan. Daarbij duurt een rondje op de EGYM 30 minuten en hoef je niet na te denken over de manier waarop je de oefening uitvoert, de EGYM wijst dat voor zich!
  2. Fitter & Slanker in 30 minuten?? Wil jij fitter & slanker worden in 30 minuten? Dan is de EGYM echt wat voor jou! Een rondje op de EGYM duurt 30 minuten waarbij je fitheid op de proef wordt gesteld en bevorderd.
  3. Resultaatgericht trainen met optimale begeleiding? De EGYM krachtcirkel werkt samen met de Sport Society App, waarin jij jouw prestaties bij kunt houden. Daarbij is er in de sportschool altijd een trainer te vinden om jou te ondersteunen tijdens jouw rondje op de EGYM.

Hoe werkt de EGYM:

De EGYM krachtcirkel bestaat uit 8 slimme krachttoestellen, die ervoor zorgen dat alle grote spiergroepen getraind worden. Wanneer je voor het eerst bij ons komt sporten bij ons zal je door één van onze trainers worden ingesteld op alle toestellen van de EGYM. Vervolgens worden je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Hierna begint je workout. Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout kunt doen. Zonder wachttijden, en dus zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

 

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Uniek in Achterveld, Harskamp, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.