Doe de
GRATIS FITTEST

Welk Lidmaatschap
past bij JOU?
Lees meer

Over Ons.

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld en Voorthuizen. Wij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Bij Sport Society maken we gebruik van de hypermoderne eGym apparatuur. Hierbij worden jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig, in de Sport Society App op je smartphone of tablet, terug kunt vinden.

Ons team.

Chico Pattiata

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"

Frank brouwer

"Alle verandering begint bij jezelf, maar ik help je er graag bij"

Ik ben Frank Brouwer en kom uit Ede. Ik woon daar samen met mijn vrouw Susanne en mijn 2 zoons Bram (5 jaar) en Adam (7maanden) Per 1 september werk ik bij Sport Society. Ik vind het leuk jullie te leren kennen dus als je vragen hebt hoor ik het graag.

Sport Society App

Pepijn Blokzijl

"Ik gebruik mijn creativiteit voor mijn werk!"

Ik ben Pepijn Blokzijl, 19 jaar oud en ik ben woonachtig in Nijkerk. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool Saxion in Deventer en volg ik de studie Sportmarketing. Ik hou me dan ook bezig met alle marketing aspecten van Sport Society. Het komende halfjaar zal ik veel te zien zijn bij het filiaal in Barneveld.

Jay Pattiata

"De eerste stap van je doelstelling is je comfortabel voelen in een sportschool."

Mijn naam is Jay. Momenteel volg ik een opleiding Bedrijfskunde en pas ik mijn kennis toe aan mijn beroep. Als Assistent Filiaalmanager hou ik mijzelf bezig met alle interne zaken omtrent vestiging Barneveld. Daarnaast geef ik ook groepslessen en begeleid ik elk lid op zijn/haar eigen gewenste manier. Geboren in de sales-wereld en toch de overstap mogen maken naar de sport branche. Met een glimlach zal ik al mijn enthousiasme aan iedereen overbrengen om zo op een comfortabele en persoonlijke manier jouw doelstellingen te behalen.

Ali fadel

"Impossible is just an opinion"

Ik ben Ali Fadel en ik ben 21 jaar oud en kom uit Barneveld. Ik ben werkzaam als personal trainer en u zult mij ook op de vloer vinden. Sinds kort mag ik mij zelf ook benoemen tot kickbokstrainer. Ik verzorg hierbij ook de technieklessen.

Bart evers

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"​


levy

"Consistency is key"

Ik ben een 3e jaars student aan de opleiding sport en bewegen Ede. Dit jaar zul je mij voornamelijk zien in Voorthuizen en ik hoop jullie te kunnen helpen met het behalen van jullie doelen.

jurriën scheele

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"​


mirjam versteeg

"Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond."

Ik ben Mirjam Versteeg, 17 jaar oud en geboren en getogen in Barneveld. Ik zit momenteel in mijn 4e en laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Dit jaar wordt mijn 2e stagejaar bij Sport Society en ik zal veel in Barneveld te zien zijn op de vloer en met de groepslessen.

Leon van broekhuizen

"Geloof in de ene reden waarom het WEL kan"

Mijn naam is Leon van Broekhuizen. De meeste mensen kennen mij van de locaties Barneveld en Voorthuizen. Al ben ik nu het meeste te vinden op de locatie Voorthuizen waar ik club manager ben. Ik ben woonachtig in Barneveld. Ik ben gediplomeerd trainer en leefstyle coach. Mijn ultieme doen is om sporters met plezier hun doelstellingen te laten behalen.

Marlou bruil

"Ik ben pas tevreden als u dat bent!"​

Ik ben Marlou Bruil, 17 jaar oud en ik ben woonachtig in Lunteren. Op dit moment doe ik de opleiding Marketing en Communicatie aan mbo Amersfoort. Ik ben vooral bezig met marketing dingen. Ik ben de komende 2 maanden te zien bij het filiaal Barneveld.

Frans-Willem de pater

"Het mooie aan sport? Alles is haalbaar!"

Hey daar, Frans Willem is de naam. Al 20 jaar kijk ik tegen de wereld aan, waarvan ik dat het laatste jaar doe als student Retail Management. Daarnaast doe ik Fitvak A, waarvoor ik ook een paar uurtjes per week stage loop bij Sport Society.

eGym
fixed-col-3-img1

Heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Kom sporten bij Sport Society! Wij introduceren een nieuw, uniek concept: de eGym-cirkel. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat.

LEES MEER
Small Group Training
fixed-col-3-img1

Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Wij bieden Small Group Training groepslessen aan waardoor jij je persoonlijke doelen kan behalen!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Met personal training krijg je de volle aandacht van je coach. Hierdoor behaal je sneller jouw trainingsdoel(en). Op zoek naar een goede personal trainer in Barneveld? De ervaren personal trainers van Sport Society staan voor je klaar.

LEES MEER

GRATIS PROEFTRAINING

Uniek in Achterveld, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Meld je aan voor een gratis proeftraining Meer informatie
logo-ico