Doe de
GRATIS FITTEST

Welk Lidmaatschap
past bij JOU?
Lees meer

Fysio Voorthuizen

Fysio Voorthuizen bezoeken? Kom revalideren met Reha Fit op onze eGym

Naar fysio Voorthuizen om te herstellen van een klacht of blessure? Aanvullend of alternatief revalideren en herstellen doe je met Reha Fit. Reha Fit is een eGym programma met lage spierbelasting. Dit programma bevordert het herstel. Je krijgt daarbij kundige begeleiding door onze ervaren coaches. Het uitgekiende beweegprogramma is zeer veilig, waardoor het overbelasting en blessures voorkomt.

Reha Fit, voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellen van een blessure

Waarom kies je voor eGym-programma Reha Fit?

✓ snel herstel

✓ grondig herstel

✓ voorkom overbelasting

✓ kundige begeleiding

Reha Fit, hét alternatief of dé aanvulling op fysio Voorthuizen?

Reha Fit sluit uitstekend aan op fysiotherapie bij blessures en en aandoeningen. Voldoet Reha Fit als alternatief voor fysio Voorthuizen? Dat hangt af van vele factoren, zoals de aard en ernst van de fysieke klachten, andere aandoeningen en fysieke conditie. Overleg dit gerust met je fysiotherapeut. Of neem contact op met één van onze kundige en ervaren coaches.

Reha Fit: vrij van pijn in vier fases

 1. mobilisering, verbetering van de beweeglijkheid
 2. activering, meer snelheid en herhaling van geringe krachtsinspanningen
 3. opbouw en versterking van spieren
 4. verhoging van trainingsintensiteit voor meer uithoudingsvermogen

Voor wie is Reha Fit geschikt?

 • iedereen die volledig ongetraind is
 • mensen die moeten revalideren
 • sporters die herstellen van een blessure
 • alle mensen met beperkingen in beweging door een ziekte of aandoening
 • senioren

Kennismaken met Reha Fit? Start nu je Gratis Proefweek

Kosteloos kennismaken met Reha Fit op onze eGym-cirkel? Het kan nu. Meld je aan voor onze Gratis Proefweek. Dan ervaar je zelf dat Reha Fit ook voor jou het beste alternatief of de beste aanvulling is op fysio Voorthuizen. Vul het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact op. En dan plannen we samen je gratis proefweek in.
  eGym
  fixed-col-3-img1

  Heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Kom sporten bij Sport Society! Wij introduceren een nieuw, uniek concept: de eGym-cirkel. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat.

  LEES MEER
  Small Group Training
  fixed-col-3-img1

  Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Wij bieden Small Group Training groepslessen aan waardoor jij je persoonlijke doelen kan behalen!

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  Met personal training krijg je de volle aandacht van je coach. Hierdoor behaal je sneller jouw trainingsdoel(en). Op zoek naar een goede personal trainer in Barneveld? De ervaren personal trainers van Sport Society staan voor je klaar.

  LEES MEER

  GRATIS PROEFTRAINING

  Uniek in Achterveld, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

  Meld je aan voor een gratis proeftraining Meer informatie
  logo-ico