Doe de
GRATIS FITTEST

Welk Lidmaatschap
past bij JOU?
Lees meer

Free weight training

Krachttraining is een vorm van weerstandstraining. Het is een fitness techniek waarbij de spieren weerstand krijgen om de groei van spiervezels (hypotrofie) te stimuleren en de bloedtoevoer ernaar toe te verhogen. Krachttraining houdt je dus spiermassa op peil. Skeletspierweefsel bestaat uit zowel langzame als snelle spiervezels, langzame voor duurwerk ( iets langer vol kunnen houden), en snelle voor kracht tijdens korte intensieve inspanningen. In de free weight zone kan je gebruik maken van halters en losse dumbells.

Afhankelijk van de trainingsmethode kun je zowel kracht als uithouding van de spieren ontwikkelen. Kracht wordt gemeten door de hoeveelheid kracht die je kunt produceren met een maximale herhaling. Uithoudingsvermogen is het aantal keren dat je een beweging kunt volhouden voordat je moe wordt. Met kracht kun je een zware boodschappentas uit de auto tillen. Uithoudingsvermogen zorgt ervoor dat je met je zware boodschappentas over een lange afstand naar huis kan lopen.

eGym
fixed-col-3-img1

Heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Kom sporten bij Sport Society! Wij introduceren een nieuw, uniek concept: de eGym-cirkel. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat.

LEES MEER
Small Group Training
fixed-col-3-img1

Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Wij bieden Small Group Training groepslessen aan waardoor jij je persoonlijke doelen kan behalen!

LEES MEER
Personal Training
fixed-col-3-img1

Met personal training krijg je de volle aandacht van je coach. Hierdoor behaal je sneller jouw trainingsdoel(en). Op zoek naar een goede personal trainer in Barneveld? De ervaren personal trainers van Sport Society staan voor je klaar.

LEES MEER

GRATIS PROEFTRAINING

Uniek in Achterveld, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Meld je aan voor een gratis proeftraining Meer informatie
logo-ico