Zoek

EGYM & FITNESS VOORTHUIZEN BIJ SPORT SOCIETY

Sport Society fitness Voorthuizen is een exclusieve fitness studio. In de ontspannen sfeer van een huiselijke omgeving sport je bij ons op je eigen niveau. Je kunt bij ons terecht voor weerstandstraining en functionele training. Wil je snel fit worden? Kies dan voor de eGym-cirkel: fit in slechts 2x 30 minuten per week. Met onze exclusieve connected cardio breid je eGym uit met een cardio-workout. Je kunt bij ons terecht voor personal training en small group trainingen. Nu kun je het geheel vrijblijvend zelf ervaren tijdens onze gratis proefweek!

EGYM-CIRKEL FITNESS VOORTHUIZEN: FIT IN SLECHTS 2X 30 MINUTEN PER WEEK!

Wil je gezond en fit zijn? Maar heb je weinig tijd voor de sportschool? Dat is eGym van Sport Society fitness Voorthuizen echt iets voor jou. In slechts twee trainingen van een half uur per week ben en blijf je topfit! Je traint veilig, snel, eenvoudig en resultaatgericht met enthousiaste, kundige begeleiding. En dankzij de eGym app heb je altijd en overal inzicht in je trainingsresultaten.

WAT IS DE EGYM CIRKEL?

Onze eGym-cirkel is een circuit van 8 intelligente toestellen. Je krijgt je persoonlijke polsbandje met daarin een chip. De toestellen lezen de chip en stellen zich direct volautomatisch in op jouw lichaam en doelen. Op elk van de toestellen doe je een korte workout. Daarna wisselen alle sporters tegelijk en snel van toestel. Zo train je kort, intensief en afwisselend, zowel kracht als conditie. Dankzij de duidelijke instructies en kundige begeleiding is het risico op blessures minimaal.

EGYM MET CONNECTED CARDIO BIJ SPORT SOCIETY FITNESS VOORTHUIZEN

Exclusief in de regio Voorthuizen is eGym met connected cardio. Hiermee breid je jouw eGym-programma uit met loopbanden, crosstrainers en fietsen. Deze apparaten zijn connected, zodat je eGym-polsband ook deze workout registreert. Zo kun je ook dit bijhouden in je persoonlijke app en heeft je coach nog meer inzicht in je ontwikkeling.

FITNESS VOORTHUIZEN: WEERSTANDSTRAINING & FUNCTIONELE TRAINING BIJ SPORT SOCIETY

Je kunt bij Sport Society Fitness Voorthuizen terecht voor weerstandstraining en functionele training. Wij bieden deze trainingen aan in diverse vormen, zowel personal training als small group trainingen.

FREE WEIGHT TRAINING

Free Weight Training van Sport Society Fitness Voorthuizen is een vorm van weerstandstraining. Met deze krachttraining krijgen de spieren exact de juiste weerstand voor groei van de spiervezels. Ook verbetert je bloedtoevoer. Zo train je op kracht en uithoudingsvermogen. Je kunt bij Free Weight Training gebruikmaken van halters en losse dumbells.

FUNCTIONELE TRAINING

Bij functionele training van Sport Society Fitness Voorthuizen leer je omgaan met je eigen lichaam. Je traint je lichaam op alle dagelijkse bewegingen: van opstaan, lopen en rennen tot iets oppakken, tillen, wegzetten en opruimen. Zo word je sterker, voorkom je verkeerde bewegingen – bijvoorbeeld dat het je plots in de rug schiet – en voel je je fitter.

KENNISMAKEN IS NU WEL HEEL AANTREKKELIJK: START JE GRATIS PROEFTRAINING

Kennismaken met Sport Society Voorthuizen is nu extra aantrekkelijk. Meld je nu aan voor onze Gratis Proeftraining. Een training lang ervaar je zelf hoe leuk, effectief en ontspannend sporten in onze fitness in Voorthuizen is. Vul het contactformulier hieronder in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact op met jou om je gratis proefweek in te plannen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Uniek in Achterveld, Harskamp, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.