Search

SPORTSCHOOL VOORTHUIZEN: SFEERVOL, EXCLUSIEF EN RESULTAATGERICHT

Sportschool Voorthuizen gezocht? Sport Society is een sfeervolle, exclusieve sportschool in Voorthuizen. Bij ons train je op je eigen niveau in een laagdrempelige, ontspannen omgeving. Bij ons is sporten naast inspanning vooral ontspanning. Persoonlijke en resultaatgerichte begeleiding staat voorop. Wil je het zelf ervaren? Profiteer nu van onze gratis proefweek!

 

PERSONAL TRAINING BIJ SPORTSCHOOL VOORTHUIZEN

Personal Training bij Sport Society sportschool Voorthuizen in sporten met 1-op-1-begeleiding. Je werkt met je eigen personal trainer. Dit is je eigen coach die je kent. Je coach weet wat je kan, wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken.

EXTRA MOTIVATIE EN PERSOONLIJKE TRAININGS- EN VOEDINGSSCHEMA’S

Op enthousiaste wijze motiveert je personal trainer jou om net dat stapje extra te zetten. Hij of zij stimuleert je om sneller je doelen te halen. Zo blijf je gemotiveerd als het even niet vanzelf gaat. Je coach stelt jouw persoonlijke voeding- en trainingsschema’s op voor snelle, blijvende resultaten.

SMALL GROUP TRAINING BIJ SPORTSCHOOL VOORTHUIZEN

Small Group Training zijn lessen in extra kleine groepen. Zo kunnen onze enthousiaste trainers tijdens Small Group lessen alle deelnemers extra aandacht geven. Op deze manier train je in groepsverband met het effect van personal training.

MX4 BOKSEN, EEN VOORBEELD VAN SMALL GROUP TRAINING

Een voorbeeld van small group training is MX4 Boksen: een intensieve training voor kracht, conditie en vetverbranding. Deze full body workout is goed voor lichaam en geest. Je leert je eigen grenzen kennen. Hier kun je al je energie in kwijt bij Sport Society sportschool Voorthuizen. MX4 Boksen is een individuele training. Je bokst zonder tegenstander en hoeft dus niet bang te zijn om klappen te krijgen. Zo zit je lekkerder in je vel en dat voel je.

GROEPSLESSEN

Alle groepslessen bij Sport Society sportschool Voorthuizen vinden plaats in kleine, overzichtelijke groepen. De sfeer is ontspannen. Iedereen heeft de ruimte om op zijn of haar eigen niveau te sporten. Je krijgt persoonlijke begeleiding van onze ervaren instructeurs.

IN BODY LICHAAMSANALYSE

Een goede start van elk trainingsprogramma is onze In Body lichaamsanalyse. We maken daarbij een grondige analyse van jouw lichaam: gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, vochthuishouding en visceraal vet. Je coach gebruikt deze data voor het opstellen van een trainingsprogramma dat voor jou persoonlijk zo effectief mogelijk is. De In Body Lichaamsanalyse is connected, waarmee het naadloos aansluit op onze eGym-cirkel met bijbehorende app.

ERVAAR HET ZELF, START NU JE GRATIS PROEFTRAINING

Maak nu extra aantrekkelijk kennis met onze Sportschool in Voorthuizen. Meld je aan voor onze Gratis Proeftraining. Dan ervaar je zelf: trainen bij Sport Society is hartstikke leuk, effectief en ontspannend. Vul het contactformulier hieronder in, dan wij binnen één werkdag contact op met jou om je gratis proeftraining in te plannen.