Zoek

SPORT SOCIETY: DÉ SPORTSCHOOL IN BARNEVELD

Met Sport Society introduceren wij een nieuw soort sportschool in Barneveld: één waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Samen met jou kijken we naar jouw sportdoelstellingen en maken we een plan om deze op een veilige, leuke én meetbare manier te bereiken en te behouden.

BEHAAL JOUW SPORTDOELEN MET PROFESSIONELE BEGELEIDING

Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Onze trainers zijn opgeleid om jou op een professionele manier te begeleiden bij het behalen van jouw einddoel. Of je nu kiest voor personal training, het volgen van small group trainingen, egym of een combinatie van deze trainingsvormen: bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en advies.

BEKIJK JE VOORTGANG OP JE TELEFOON OF TABLET

Onze exclusieve fitness studio bestaat uit een gezellige lounge, gecombineerd met de meest geavanceerde fitnessapparatuur van Matrix Fitness en eGym. Hiermee worden al jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig in de Sport Society app op je smartphone of tablet terug kunt vinden.

WAAROM SPORTEN BIJ SPORT SOCIETY?

✓ Professionele begeleiding
✓ Kleine groepen
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Bekijk jouw sportresultaten op de Sport Society app op je smartphone of tablet

KOM EEN GRATIS PROEFTRAINING VOLGEN

Kom naar onze sportschool in Barneveld en haal het beste uit jezelf! Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een sportschool bij je past, zonder dat je er hebt gesport. Bij Sport Society kun je je aanmelden voor een gratis proeftraining. Tijdens deze training kun je ons volledige aanbod gratis uitproberen. Meer weten? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Uniek in Achterveld, Harskamp, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.