Zoek

Team Barneveld

Ali Fadel

Team Barneveld
Ik ben Ali Fadel en ik ben 21 jaar oud en kom uit Barneveld. Ik ben werkzaam als personal trainer en u zult mij ook op de vloer vinden. Sinds kort mag ik mij zelf ook benoemen tot kickbokstrainer. Ik verzorg hierbij ook de technieklessen.

Victor Muszynski

Team Barneveld
Hey! Mijn naam is Victor Muszynski en ik woon in Veenendaal. Inmiddels al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam bij verschillende sportscholen. Hierbij vervulde ik verschillende functies van personal trainer tot Manager. Tot voorkort was ik trotse eigenaar van een gym in Beusichem. Zelf ben ik gek op Calisthenics, het trainen op lichaamsgewicht. Dit omdat ik het enorm uitdagend vind en lonend om, het liefst samen, grenzen te verleggen.

Daniël Marantika

Team Barneveld
Hey, mijn naam is Daniel Marantika en ik woon in Barneveld. Ik ben werkzaam als sportinstructeur in Barneveld en Achterveld. En geef ook met veel plezier de groepslessen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en beter te maken in hun trainingsprogramma. Dus kan ik je helpen, let me know

Tom Koops

Team Barneveld
Hey mijn naam is Tom koops ben 21 jaar en ben vaak te vinden in Barneveld. Ik volleybal op eredivisie niveau en ben daarom erg gedreven, enthousiast en gemotiveerd op het gebied van sport. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen en beter te maken, dus ik help jullie graag!

Marlon Moïse

Team AchterveldTeam Barneveld
Hi, ik ben Marlon. Ik ben werkzaam in Barneveld en Achterveld. Met mijn passie voor fitness probeer ik samen met u uw persoonlijke sport doelen te bereiken.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Uniek in Achterveld, Harskamp, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.