Team Barneveld

Frans Willem de Pater

Team Barneveld

"Het mooie aan sport? Alles is haalbaar!"

Hey daar, Frans Willem is de naam. Al 20 jaar kijk ik tegen de wereld aan, waarvan ik dat het laatste jaar doe als student Retail Management. Daarnaast doe ik Fitvak A, waarvoor ik ook een paar uurtjes per week stage loop bij Sport Society.

Mirjam Versteeg

Team Barneveld

"Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond."

Ik ben Mirjam Versteeg, 17 jaar oud en geboren en getogen in Barneveld. Ik zit momenteel in mijn 4e en laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Dit jaar wordt mijn 2e stagejaar bij Sport Society en ik zal veel in Barneveld te zien zijn op de vloer en met de groepslessen.

Jay Pattiata

Team Barneveld

"De eerste stap van je doelstelling is je comfortabel voelen in een sportschool."

Mijn naam is Jay. Momenteel volg ik een opleiding Bedrijfskunde en pas ik mijn kennis toe aan mijn beroep. Als Assistent Filiaalmanager hou ik mijzelf bezig met alle interne zaken omtrent vestiging Barneveld. Daarnaast geef ik ook groepslessen en begeleid ik elk lid op zijn/haar eigen gewenste manier. Geboren in de sales-wereld en toch de overstap mogen maken naar de sport branche. Met een glimlach zal ik al mijn enthousiasme aan iedereen overbrengen om zo op een comfortabele en persoonlijke manier jouw doelstellingen te behalen.

Vraag hier je gratis proeftraing aan.

Uniek in Achterveld, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.