Doe de
GRATIS FITTEST

Welk Lidmaatschap
past bij JOU?
Lees meer

Sportschool Barneveld

Sport Society: dé sportschool in Barneveld

Met Sport Society introduceren wij een nieuw soort sportschool in Barneveld: één waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Samen met jou kijken we naar jouw sportdoelstellingen en maken we een plan om deze op een veilige, leuke én meetbare manier te bereiken en te behouden.

Behaal jouw sportdoelen met professionele begeleiding

Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Onze trainers zijn opgeleid om jou op een professionele manier te begeleiden bij het behalen van jouw einddoel. Of je nu kiest voor personal training, het volgen van small group trainingen, egym of een combinatie van deze trainingsvormen: bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en advies.

Bekijk je voortgang op je telefoon of tablet

Onze exclusieve fitness studio bestaat uit een gezellige lounge, gecombineerd met de meest geavanceerde fitnessapparatuur van Matrix Fitness en eGym. Hiermee worden al jouw sportresultaten opgeslagen in een veilige online omgeving, waarna je ze vervolgens eenvoudig in de Sport Society app op je smartphone of tablet terug kunt vinden.

Waarom sporten bij Sport Society?

✓ Professionele begeleiding
✓ Kleine groepen
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Bekijk jouw sportresultaten op de Sport Society app op je smartphone of tablet

Kom een gratis proeftraining volgen

Kom naar onze sportschool in Barneveld en haal het beste uit jezelf! Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een sportschool bij je past, zonder dat je er hebt gesport. Bij Sport Society kun je je aanmelden voor een gratis proeftraining. Tijdens deze training kun je ons volledige aanbod gratis uitproberen. Meer weten? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

 • Facebook Reviews

  • positive review  Na een aantal sportscholen te hebben bezocht, voelde het bij Chico en Jurriën als thuiskomen! De jongens weten waar ze het over hebben wanneer ze jou begeleiden en houden je goed in de gaten tijdens je training. Tijdens je intake bespreken ze de doelen die je wilt behalen maar.....ze blijven realistisch en eerlijk. Opvallend vind ik de sfeer van zowel sporters als trainers onderling. Wanneer je ook binnenkomt, gezellig is het er werkelijk altijd! En....na 5 weken kan de riem een gaatje strakker 👍

   Fritia Fritia Avatar Fritia Fritia
   januari 13, 2019
  • positive review  Super leuke sportschool, leuk concept snel klaar en toch een volledige workout! Ik ben nu al fan!

   José Verhoef Avatar José Verhoef
   januari 15, 2019
  • positive review  Sport Society is een hele prettige sportschool met de begeleiding en apparaten die ik nodig heb. De apparaten worden met een scan direct goed op mij ingesteld en er wordt exact aangegeven wat ik moet doen. Een kind kan de was doen. Het is ook zo leuk dat je door het goed te doen op je eigen niveau punten scoort. En tussendoor krijg je nog tips ovee je houding e.d. Ik zou gewoon een keer naar binnen gaan en een proeflesje doen!

   Annemarie van Bentum Avatar Annemarie van Bentum
   januari 14, 2019
 • eGym
  fixed-col-3-img1

  Heb je een druk leven en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Kom sporten bij Sport Society! Wij introduceren een nieuw, uniek concept: de eGym-cirkel. Met deze intelligente krachtcirkel train je op een efficiënte, veilige manier voor een snel resultaat.

  LEES MEER
  Small Group Training
  fixed-col-3-img1

  Wil je afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Bij Sport Society vinden wij het belangrijk dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt. Wij bieden Small Group Training groepslessen aan waardoor jij je persoonlijke doelen kan behalen!

  LEES MEER
  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  Met personal training krijg je de volle aandacht van je coach. Hierdoor behaal je sneller jouw trainingsdoel(en). Op zoek naar een goede personal trainer in Barneveld? De ervaren personal trainers van Sport Society staan voor je klaar.

  LEES MEER

  GRATIS PROEFTRAINING

  Uniek in Achterveld, Wekerom, Voorthuizen en omgeving: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

  Meld je aan voor een gratis proeftraining Meer informatie
  logo-ico