claim je Gratis
lichaamsmeting
bij fit by fadel.
'Shape your future'

Wil jij afvallen, fitter en sterker worden, of simpelweg gezonder leven?

Wij zijn jouw stok achter de deur! Samen met jou, gaan wij op een zeer effectieve manier aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Onze trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en volledig ingesteld op jouw niveau/ belastbaarheid.

Wat bieden wij aan?

✅ Persoonlijke begeleiding 

✅ Lichaamsanalyse (meting)

✅ Veelzijdig in- en outdoor trainingen

✅ 24/7 bereikbaar voor vragen

✅ App voor leden

Waarom 'personal training'?

1. Motivatie

Het grootste probleem bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een Personal Trainer kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid, hij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om je gezondheid te bevorderen.

2. De eerste keer

Als je een absolute beginner bent in de wereld van fitness is een Personal Trainer de ultieme coach voor je. Een Personal Trainer laat je kennismaken met een eenvoudige en effectieve routine en voordat je het weet heb je het vertrouwen en de kennis om alleen verder te gaan.

3. Veilig trainen

Een Personal Trainer let op je houding, kent jouw kracht en weet hoe hij met signalen van je lichaam moet omgaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op. Omdat een Personal Trainer constant bij je is en je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke momenten hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten hij het rustiger aan moet doen.

4. Tijd voor verandering

Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie al en je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainen dan is de Personal Trainer voor jou de oplossing om meer plezier te krijgen in je training. Door middel van nieuwe functionele trainingen kan hij je weer opnieuw een uitdaging geven zodat het weer leuker wordt en je motivatie weer gaat stijgen.

5. Resultaat boeken

Je kunt verschillende redenen hebben om met een personal trainer te trainen. Toch doe je het uiteindelijk voor één ding: resultaat. Of dit nugaat om afvallen, in vorm te blijven, op een veilige manier van je blessures af te komen, beter

in je vel te zitten, of fitter worden. De reden dat een personal trainer je daarbij kan helpen is eenvoudig het zorgt voor resultaat.